Årsmøte – Informasjonsmøte om nye E16

Galterud grenderåd innkaller til Årsmøte søndag 27. september på Furumoen.

Etter vedtektene for grenderådet skulle årsmøtet vært gjennomført innen utgangen av april. Men på grunn av Korona pandemien ble årsmøtet utsatt. Vi tar nå sjansen på å gjennomføre årsmøtet i september. Men vi må ta forbehold om at smittesituasjonen ikke forverrer seg, og at det ikke kommer bestemmelser som gjør det umulig å gjennomføre møtet.

Møtet skal behandle ordinere årsmøtesaker.

Har du saker/forslag til årsmøtet kan disse sendes til post@galterud.no

 

Informasjonsmøte om ny E16.

I tilknytning til årsmøtet legger grenderådet opp til et informasjonsmøte om traseer for den nye E16. Grenderådet trenger innspill og synspunkter fra befolkningen på trasevalg for den nye veien, samt hva vi gjør hvis veien skulle komme gjennom Galterud.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*